Салати на новий рік 2016 з фото покроково

Всі ми знаємо про їх різноманіття, тим не менш не слід переходити до крайнощів і обыденностям. Кожен рік потрібно зустрічати з обов’язковою присутністю тематичного закусочного страви. Прийдешній рік – це рік, заступництвом якого буде володіти Вогняна Мавпа. Отже, не завадило б зробити овочеві салати, так як тварина, що представляє наступні 12 місяців травоїдна. Інші салати, якщо все-таки вирішите виконати звичні також краще красиво прикрасити вареними овочами.

Нагадуємо, салати можуть мати різну форму і фігуру, в залежності від уподобань і фантазії господині. Раніше говорили, що обов’язковий тематичний салат, давайте спробуємо приготувати салат «Мавпочка», який виправдає себе і виявиться вишукано смачним. Відразу варто зауважити, що основою цього оберігала, звичайно,виступить олів’є поряд з його традиційним рецептом, отже, приступимо до приготування.

Склад:

  • Куріна грудка відварна – 350 г;
  • Картопля відварна в мундирі – 4 шт;
  • Яйце варене 4 шт;
  • Морква варена – 4 шт;
  • Горошок консервований – 1 банка;
  • Солоний огірок – 3 шт;
  • Маслини;
  • Майонез;
  • цибуля Зелена – 1 пучок;
  • Сіль – за смаком.

Спосіб приготування, покроково:

  • першим ділом очищаємо всі продукти від шкірки, раніше не забуваємо промити. Тепер беремо одне ціле яйце, ріжемо його дрібними кубиками. Потім відокремлюємо від трьох яєць білок і рубаємо його кубиками в салат, жовток дрібно кришимо і відправляємо в окрему ємність;
  • тепер беремо одну моркву, дрібно рубаємо також у формі кубиків, огірки, картопля, курячу грудку ріжемо аналогічно. Відправляємо в ємність для перемішування. Додаємо рубаний зелений лук, банку горошку, заправляємо все майонезом. Незабутній посолити і добре все перемішуємо;
  • тепер вибираємо плоске блюдо, оригінально мордочка тварини буде виглядати на квадратній тарілці, викладаємо туди приготований салат, формуємо голосу мавпи. Для полегшення готування, можна зробити собі трафарет і працювати за ним;
  • тепер приступаємо до прикраси закуски. Для цього, дивимося на трафарет і формуємо риси морди тварини. Для лоба і вух використовуємо моркву, дрібно трьом її на тертці, зону обличчя від чола відокремлюємо маслинами, нарізаними соломкою. Тепер беремо жовток і зону особи покриваємо їм.
  • Потім з нарізаних маслин робимо рот. Очі і носик виконуємо з цілих ягід. При бажанні поруч з мавпою можна покласти листя салату або петрушки. Блюдо готове.

Саме такі салати на Новий рік 2016 з фото покроково стануть незамінною інструкцією до приготування. Також допоможуть правильно зустріти Новий рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *