Як приготувати торт наполеон?

Наполеон – це торт, який хоч раз у своєму житті пробував кожен. При цьому у кожної господині виходить свій смак страви. Але все ж перед кулінарним витвором рекомендується ознайомитися з деякими хитрощами і секретами як приготувати торт наполеон, щоб точно слідувати основним правилам і технології випікання. Якщо у вас є навички в приготуванні цього найсмачніше страви, то ви можете сміливо експериментувати і, можливо, придумаєте щось своє, незвичайне і оригінальне.

    Інгредієнти для випічки

  • 1.Молоко – 200 мл
  • 2.Холодний маргарин – 120 гр.
  • 4.Лимонна кислота – ? ч. ложки.
  • 5.Коньяк або горілка – 1 ст. ложка.
  • 6.Борошно – 2,5 склянки.
  • 7.Цукор – 200гр.
  • 8.Ванільний цукор – 1 пакетик.
  • 9.Кукурудзяний крохмаль – 2 ст. ложки.
  • 10.Вершки 33% – 200 мл
  • 11.Закріплювач вершків – 1 пакет.

На самому початку просіваємо борошно, в яку потім додаємо нарізану дрібними кубиками маргарин, а також ванілін і лимонну кислоту. Всю масу необхідно порубати ножем, щоб в результаті вийшла суміш, що нагадує своїм зовнішнім виглядом крихту.

Потім в окремому посуді змішуємо яйце, молоко і алкоголь, ретельно перемішуємо і додаємо в крихту. Далі, замішуємо тісто, а потім у приготовлену масу висипаємо решту борошна. У результаті повинно вийти досить гладке по структурі тісто, яке слід зібрати в один великий клубок, загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник на 1 годину.

В цей час слід зайнятися приготуванням заварного тіста для коржів. Для цього виливаємо в каструлю 1,5 склянки молока і доводимо все до кипіння. Потім, в окрему ємність виливаємо молоко, що залишилося, тобто 0,5 склянки, додаємо цукор, ванілін, крохмаль, яйця і все перемішуємо до утворення однорідної маси за допомогою міксера. Готову суміш перелити в кипляче молоко і варимо до тих пір, поки крем не стане густим. Після того, як крем приготувався, його необхідно остудити.

Потім розігріваємо духовку до 200 градусів, а на деко розстилаємо пергаментний папір, яку також можна змастити вершковим маслом.

Далі, з тіста розкачуємо 12 коржів, кожен з яких випікаємо в духовці до золотистого кольору. Але, один корж слід грунтовно підрум’янити, так як ви його подрібнимо, і будемо використовувати в якості прикраси торта.

Потім збиваємо вершки разом з закріплювачем до необхідного стану піни і отриману масу викладаємо до приготовленого заварному крему. Потім обережно промазуємо кожен корж кремом, не забуваючи при цьому про бока. Подрібненої крихтою посипаємо торт і залишаємо його в холодильнику на 4 години, а краще всього на цілу ніч, щоб він добре просочився кремом.

Торт готовий і можна радувати свою сім’ю цим божественним і ні з чим не порівнянним смаком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *